Neem deel aan de NT2-Schrijfwedstrijd – win 250 euro en eeuwige roem!

Schrijf je graag en vind je het belangrijk om dat op je eigen manier te doen? Neem dan deel aan de NT2-Schrijfwedstrijd!

Het Nederlandse NT2-tijdschrift Les organiseert voor de derde keer een NT2-Schrijfwedstrijd. Bij de vorige twee edities waren er telkens cursisten van Encora bij de genomineerden, gekozen uit meer dan 300 inzendingen uit Vlaanderen en Nederland. Dat betekent dus dat we talent in huis hebben! Dat kan je in dit verslag van de vorige editie nalezen: https://schrijfeiland.wordpress.com/2016/06/13/schrijfprijs-nt2-editie-2016-encora-tweemaal-genomineerd/.

Het thema deze keer is: “Ver weg, dichtbij”. Je schrijft een verhaal of gedicht van maximaal 500 woorden (minder mag ook) over dit motto. De prijs is, naast eeuwige roem, een cheque van € 250,-.

Alle genomineerde teksten worden gepubliceerd in een mooi boekje en op de website van Les. Op 18 mei 2018 worden de winnaars van de Schrijfprijs Nt2 bekendgemaakt op een feestelijke bijeenkomst in het Huis van het Nederlands in Antwerpen.

Je moet je tekst vóór woensdag 10 januari 2018 aan leraar Sven Peeters bezorgen. Je tekst mag je mailen naar sven.peeters@so.antwerpen.be onder vermelding ‘NT2-Schrijfwedstrijd’. Sven bezorgt de teksten aan de organisatie.

Komaan, waar zit dat talent?!?

Meer info op http://www.schrijfprijsnt2.org/

Plaats een reactie